Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

VV EMST 2 vergeet vele kansen te benutten verliest onnodig in slotfase van V en L 2

V en L 2 (zon)

2 - 1

Emst 2 (zon)

...
28'
...
81'

Competitie

Mannen zondag, 2, 4e klasse 12

Datum

12 april 2015 10:00

Accommodatie

Onbekend

Een perfecte zondagmorgen voor een mooie voetbalwedstrijd in de reserve 4e klasse.

VV EMST 2 kon vandaag met een bijna fitte selectie op pad. Alleen Bas Tiemens was nog niet wedstrijdfit. Om 10:00 uur werd er afgetrapt en vanaf deze aftrap nam VV EMST 2 het initiatief.
V en L 2 kwam er nagenoeg niet aan de pas. In de 4e minuut werd onze spits Raychel Cijntje de 16 meter in gestuurd en met een ferme duw naar de grond gewerkt. Toch zag de scheidsrechter hier geen strafschop in. In de 9e minuut was het wel raak en het was wederom Raychel Cijntje die na een mooie aanval de bal in het doel wist te werken. 0-1.
Tot die tijd was V en L 2 alleen maar aan het verdedigen en VV EMST 2 de betere ploeg. Nog geen minuut na de openingstreffer had Raychel Cijntje de wedstrijd al op slot kunnen gooien maar in de 10e minuut schoot hij op de paal. V en L 2 gokte op de lange bal maar was niet nauwkeurig in hun passing. Kans op kans kwamen er voor VV EMST 2 maar de bal ging er niet in.
Na 20 minuten spelen werd het spel van VV EMST 2 slechter en het leek wel of VV EMST 2 met het spel van V en L 2 meeging. Tevens werd het fysieker aan beide kanten.

In de 28e minuut kreeg V en L 2 de eerste kans en deze was ook direct raak, 1-1. Vanaf de kant leek er een buitenspelluchtje aan te zitten maar onze grensrechter vlagde niet dus geldig doelpunt.

VV EMST 2 leek door deze gelijkmaker de weg een beetje kwijt van nog geen minuut later werd er een domme overtreding gemaakt in onze eigen 16 meter en de scheidsrechter wees naar de stip.
Het was de beurt aan de keeper van V en L 2 om deze te nemen. Toch benutte hij deze penalty niet, hij schoot op de paal.

Tot aan de rust zeker nog 4 a 5 opgelegde kansen voor VV EMST 2 maar de bal wilde er niet in.

In de rust werd Delano Bruggink vervangen door Dennis Stoevenveld.

Na de rust wilde VV EMST 2 starten zoals ze de eerste helft gestart waren. Hard werken en kansen creëren. Dit leek even te gebeuren maar na het missen van wederom een aantal goede kansen zakte VV EMST 2 als een pudding in elkaar. Niets lukte meer en veel ging fout. En zo vaak als je dan zelf de kansen niet benut dan doet de tegenstander dit vaak wel. V en L 2 kwam veel beter in de wedstrijd en probeerde meer te gaan voetballen. VV EMST 2 was alleen maar met zichzelf, de tegenstander of de scheidsrechter bezig en gevoetbald wordt er niet meer.

In de 81e minuut gebeurde al waar de begeleiding bang voor was, V en L 2 scoorde een goed doelpunt en stond met 2-1 voor. Qua kansenverhouding niet terecht maar op basis van het voetbal van dat moment zeker wel.

VV EMST 2 probeerde het in de laatste minuten van de wedstrijd nog wel maar de gelijkmaker zat er niet meer in. Een erg teleurstellende ochtend waarbij de spelers van VV EMST 2 hun zelf erg tekort hebben gedaan. Snel vergeten en weer op naar volgende week, 10:00 uur thuis tegen WWNA 3.