Bus v.v. Emst 1

Busrit zondag 12/2/2023 Vilsteren 1 - v.v. Emst 1

Komende zondag 12/2/2023 speelt onze v.v. Emst 1 om 14:00 uur een uitwedstrijd tegen Vilsteren 1.
Daar dit de verste uitwedstrijd van dit seizoen is zullen we traditiegetrouw deze wedstrijd met een touringcar gaan bezoeken.

In deze touringcar zal onze v.v. Emst 1 selectie en begeleiding reizen maar er is ook plek voor supporters om mee te gaan.

Er zijn nog ongeveer 30 plekken beschikbaar.

Via onderstaand formulier kunt u zich opgeven om met deze touringcar mee te gaan.

We vertrekken om 12:00 uur dus graag uiterlijk 11:55 uur aanwezig op ons sportpark ''t Hanendarp in Emst.

Deze busrit wordt u aangeboden door het hoofdbestuur v.v. Emst.

Eventuele vragen / opmerkingen mbt bovenstaande kunnen gesteld worden via [email protected]

Sportgroeten,
Hoofdbestuur v.v. Emst