Informatie

De Club van 100 van de voetbalvereniging Emst probeert dingen te realiseren voor alle leden, die niet uit de contributie betaald kunnen worden. Zo hebben wij onder andere een digitale schotel voor de televisie aangeboden, zodat zowel de jeugd als de senioren naar alle televisie programma's kunnen kijken. Tevens organiseert het bestuur van de Club van 100 de jaarlijks terugkerende wedstrijd Emster Streekteam - Go Ahead Eagles. Hiervoor wordt geen geld gebruikt van de Club van 100. Ook richting de toekomst zijn er nog diverse objecten die wij graag willen realiseren. Maar hiervoor is geld nodig, heel veel zelfs. Een lidmaatschap kost € 45,- per jaar.

Mocht u geïnteresseerd zijn kunt u zich opgeven bij één van de bestuursleden van de Club van 100 of via het contactformulier met als afdeling de Club van 100.