Reijnen, L.

Accommodatie

Onbekend

Verslag:

Vandaag stond het duel met Wilp op het programma. De allerlaatste keer Emst - Wilp, aangezien de bezoekers van vandaag vanaf het volgende seizoen gaan fuseren met buurman SV Cupa.

Wilp stond met 3 punten meer slechts één plek hoger op de ranglijst en werd dus aanvankelijk gezien als een zeer belangrijk duel.
De bezoekers waren duidelijk de betere ploeg in het eerste half uur van de wedstrijd. Emst kreeg al snel een doelpunt tegen en ging met 0-1 achterstand de rust in.
Waar in de rust getracht werd de boel op scherp te zetten viel hier bij aanvang van de tweede helft niets van te zien. Wilp kwam opnieuw scherper uit de startblokken en tekende slechts één minuut na de rust voor 0-2.
Na de 0-2 achterstand kwamen Raychel Cijntje en Gerben van Essen in de ploeg en de beide heren zorgde voor meer gevaar van Emster zijde.
Het lukte Emst dan ook om zich terug te knokken in het duel. Jeroen van Essen scoorde tweemaal op aangeven van Tim Vijge en Gerben van Essen.
Emst leek na de gelijkmaker de betere ploeg, maar één onoplettendheid in de verdediging van de oranjehemden zorgde voor een nieuwe voorsprong voor Wilp.

Deze voorsprong werd niet meer weggegeven en met een wonderschoon doelpunt in de blessuretijd kon de ploeg zelfs uitlopen naar een 2-4 eindstand.

Opstelling:

Ben Braakman (k); Robbert Jan Goedhart, Rene de Wilde (45e min Raychel Cijntjen),  Sven Jansen, Desmond Dijkgraaf, Tim Vijge, Lorenzo v Gortel (aanv). Jeroen van Essen, Alex vd Esschert, Michael Pannekoek (80e min Gerben van Essen), Marc vd Esschert.

Wissels/Niet ingevallen:
Rick Mulder (k),

Verslag de Stentor "Epe/Vaassen":

Emst kende een beroerd week­end. De ploeg van trainer Toon Hildebrand verloor zaterdag op ei­gen veld van Wilp en ging giste­ren bij koploper Davo met 3-0 on­deruit. Tegen Wilp kwam Emst dankzij twee doelpunten van Jeroen van Essen na een 0-2 ach­terstand nog langszij, maar het had er weinig aan. Enkele minu­ten na de gelijkmaker kwam Wilp opnieuw op voorsprong. Het pleit werd beslecht met een treffer in blessuretijd: 2-4.