Mannen zondag, 2, 4e klasse 12

30 november 2014 9:30

Ozkan, L.

Verslag:

Vandaag mocht VV EMST 2 op bezoek bij de nummer 3 van de competitie WWNA 3. VV EMST 2 bezet op dit moment de 4e plek dus leek het vooraf een mooie testcase voor VV EMST 2 te worden.

Met Rik Mulder in de goal als vervanger van de geblesseerde Erik Braakman werd om 09:30 uur afgetrap op een koud sportpark van WWNA.

Als snel werd duidelijk dat WWNA 3 een maatje te groot voor VV EMST 2 was want binnen een kwartier stond VV EMST 2 al achter met 2-0 door 2 mooi kopdoelpunten. WWNA 3 had vandaag een sterk team op de been gebracht met een aantal oud 1e elftal spelers zoals Patrick Beumer, Jurgen Berends, Remy Schipper, Erik Swart en keeper Tim Post.

VV EMST 2 werkte hard maar vandaag was zo'n dag dat alle ballen verkeerd vielen en het gewoon even niet lukte. Na een dik half uur spelen kwam de 3-0 op het scorebord vanuit wederom een kopbal. In de 40e min kreeg onze aanvoerder Gerwin Tellegen een gele kaart voor een door alleen de scheidsrechter geziene handsbal. Op slag van rust gooide het sterk spelende WWNA 3 de wedstrijd op slot door de 4-0 en 5-0 te maken. VV EMST 2 probeerde het de gehele wedstrijd wel maar de spaarzame kansjes werden niet benut.

Na de rust 3 wissels die wellicht het spel nog konden doen kantelen en nog een enigzinds positieve draai aan de wedstrijd te geven. Dit lukt net na rust waar Niek Vijge een knap doelpunt wist te maken, 5-1. Niet veel later maakte het nog steeds goed spelende WWNA 3 de 6-1. Beide teams vonden het hierna welletjes en speelde de wedstrijd uit.
Kleine kansen waren er over en weer maar beide doelmannen hielden hun doel schoon.

Zo kwam er na deze 6-1 nederlaag een einde aan de mooie zegereeks van de mannen van trainer Marcel Nieuwenhuis. Volgende week een thuiswedstrijd tegen KCVO 3 waartegen eerder dit seizoen in Vaassen 1-1 gelijk gespeeld worden