87'

Mannen zondag, 2, 4e klasse 12

14 september 2014 11:30

Clubscheidsrechter WSV

WSV 4 aan het begin van dit seizoen nog ingedeeld in de reserve 3e klasse was vandaag in de reserve 4e klasse de tegenstander van VV EMST 2.
Vanwege de grote reisafstanden en omdat er in onze res. 4e klasse nog een plekje vrij was heeft dit elftal ervoor gekozen lager te gaan voetballen.

WSV 4 bestond vandaag louter uit voetballers die vroeger allemaal op hoog niveau gevoetbald hebben. Miquel Huigen was een van hen.

Vanaf minuut 1 was het voor VV EMST 2 al duidelijk dat er vandaag niets te halen viel in Apeldoorn. Een uitstekend combinerend WSV 4 liet VV EMST 2 alle kanten van het veld zien.
VV EMST 2 kon hier tegenover alleen maar proberen te verdedigen. Een uitstekend keepende Oscar Jonker zorgde ervoor dat het met de rust nog maar 4-1 in het voordeel van WVS 4 stond. Uit een van de spaarzame uitvallen van VV EMST 2 wist Youri Zweekhorst in de 30e minuut tegen te scoren.

Ook de 2e helft hetzelfde beeld. WSV 4 bleef maar combineren en aanvallen. Binnen 10 minuten in de 2e helft werd de score verder uitgebreid naar 6-1. Het ene doelpunt was nog mooier dan het andere. De mannen van Marcel Nieuwenhuis werkten zich werkelijk in het zweet en omdat WSV achteruit ging hangen kwamen er kleine kansen voor VV EMST 2.
In de 87e minuut lette Niek Vijge erg goed op door de bal op te pikken nadat Sjoerd vd Esschert op goal had geschoten Niek schoot de bal lekker binnen. Hiervoor had WSV 4 ook nog 2x gescoord. Door deze doelpunten kwam de eindstand op 8-2.

Een genot om naar WSV 4 te kijken en VV EMST 2 is blij de wedstrijd tegen de kampioen van dit seizoen er op te hebben zitten.

Volgende week wederom een uitwedstrijd en wel tegen KCVO 3 uit Vaassen.