Onbekend

Verslag:
Vandaag, paasmaandag 21 april, tijdens de derby uit bij Vaassen 3 een luxe situatie voor trainer Marcel Nieuwenhuis want op Rolf Boeve na was iedereen weer fit. Sjoerd vd Esschert zal vandaag weer op de bank na eind vorig jaar geblesseerd geraakt te zijn.

VV EMST 2 startte moeizaam en had moeite met de snelle buitenspelers van Vaassen 3.
Ook voor het middenveld van VV EMST 2 moest even zoeken naar de juiste balans. In de 5e minuut was het al raak voor Vaassen 3. Door een fout op het middenveld van VV EMST 2 kreeg een speler van Vaassen 3 de bal voor zijn voeten en haalde van 20 meter uit. VV EMST 2 keeper Oscar Jonker ging nog wel gestrekt naar de hoek maar kon de bal niet meer keren, 1-0. Na de achterstand kwam VV EMST 2 beter in het spel en kwamen er ook kansen. Toch maakte Vaassen 3 in de 16e minuut de 2-0 door in een 2 op 2 situatie sneller te handelen en uiteindelijk te scoren. Kansjes aan beide kanten kwamen hierna en het spel werd aan beide kanten harden waarbij KNVB scheidsrechter Schol veel toe liet. Zo ook in de 31e minuut waar VV EMST 2 net buiten de 16 meter van Vaassen 3 een overtreding leek te maken floot de scheidsrechter niet en kwam de bal voor de voeten van VV EMST 2 aanvoerder Gerwin Tellegen die de bal met een rollertje binnenschoot, 2-1. Tot aan de rust een aantal kansen voor VV EMST 2 op de gelijkmaker en een aantal pittige overtredingen aan beide kanten.
Na 45 minuten floot de scheidsrechter voor de thee.

Na de rust een paat omzettingen aan de kant van VV EMST 2 en op zoek naar de gelijkmaker.
Waar die had moeten vallen viel zoals zo vaak de 3-1 in de 56e minuut aan de kant van Vaassen 3. Een diepe pass werd goed voorgetrokken en goed bij de 2e paal binnengekopt. VV EMST 2 leek het geloof in een goede uitslag te verliezen. In de 65e minuut gooide Vaassen 3 de wedstrijd op slot door via een snelle aanval de 4-1 te maken.
VV EMST 2 probeerde wel te blijven voetballen en kreeg nog wel kansen voor een doelpunt. Daar tegenover bleeft Vaassen 3 goed spelen en schoot de bal nog een keer op de lat.
In de 76e minuut deed VV EMST 2 nog wel iets terug nadat de keeper van Vaassen 3 een schot van Sjoerd vd Esschert los niet en Jeroen van Essen als spits hier als de kippen bij was, 2-4. Dit was tevens de eindstand. Volgende week zondag, de dag na Koningsdag, mag VV EMST 2 aantreden in de laatste uitwedstrijd van het seizoen tegen Columbia 4. Hierna volgen nog 4 thuiswedstrijden.