Mannen zondag, 2, 4e klasse 12

30 maart 2014 11:15

Ozkan, Z.

Verslag:
Vandaag de uitwedstrijd tegen Alexandria 2 op het programma. Op papier een leuke wedstrijd maar al snel in de wedstrijd bleek alles wat fout kon gaan aan de kant van VV EMST 2 ook fout ging. De beleving was er niet. Veel foute passes en de hele wedstrijd achter de feiten aanlopen. Deze opmerkingen geven een goed beeld van de wedstrijd. Nadat Alexandria na 9 minuten op 1-0 was gekomen maakte John Berkhoff een minuut later een mooie gelijkmaker.
Alexandria speelde de bal goed rond en VV EMST 2 bleef maar achter de feiten aanlopen. Een 4-1 ruststand als gevolg. Na de rust een iets beter spelend VV EMST 2 maakt de kansen die er kwamen werden niet afgemaakt. Ook Alexandria vond het welletjes en zo eindigde deze wedstrijd in een 4-1 overwinning voor Alexandria.