VV Emst 3 verliest wedstrijd door matige eerste helft

4 - 1

Emst 3

Mannen zondag, 3, 7e klasse 15

8 december 2013 11:30

Vandaag mocht Emst 3 aantreden tegen het 8e elftal van Columbia uit Apeldoorn, We misten vandaag weer een tal van spelers, Freddy en Gerdo nog steeds wegens blessures, Henk Post wegens werk en Michael van Essen moest met Emst 2 mee. Hierdoor hadden wij vandaag weer een nieuwe keeper onder de lat, Mark van der Linde.

Om 11.30 uur werd er op Sportpark de Winkewijert afgetrapt voor het begin van de wedstrijd. De eerste vijf minuten waren voor beide kanten even om in het spel te komen, maar Emst kwam niet echt in het spel, het begon allemaal te slap. Iedereen moest allemaal nog wakker worden. Na 10 minuten was er de eerste kans voor Columbia via een vrije trap, Mark kon de bal nog keren, maar in de rebound werd alsnog gescoord door een ingelopen speler van Columbia. Nog geen vijf minuten later stond helaas de 2-0 al op het scorebord. Jordy Kuiper die de bal slecht wegwerkte waardoor 2 man van Colmbia door kon op doel, en dit werd een doelpunt. Emst probeerde de draad weer op te pakken. Kreeg na mate de tijd vorderde kansjes, tot dat Edwin Eenkhoorn alleen voor de keeper kwam, maar de keeper met zijn uitgestrekte been, de bal net over kon tikken, dat had op dat moment de aansluitingstreffer moeten zijn. Een aantal minuten later was het aan de andere kant wederom door onoplettendheid in de verdediging 3-0 voor Columbia. Kort na dit doelpunt was het echter ook al 4-0 door goed uitgespeelde kans van Columbia. Kort voor de rust was het Edwin Eenkhoorn die door mocht en de bal achter de keeper schoot. 4-1

Na de rust ging Emst de tweede helft in met de gedachte meer opde helft van de tegenstander te gaan spelen, dit lukte in het begin aardig. Zo nu en dan kwamen we er nog gevaarlijk uit met kansjes voor Edwin Eenkhoorn, Hendri Bekamp en Michael Bossenbroek. Maar de 4-1 ruststand was ook de eindstand. Helaas konden we 2013 niet met een goed resultaat afsluiten.

Volgende week het jaarlijkse etentje , en daarna gaan we ons opmaken voor een succesvol Snerttoernooi en een hopelijk succesvolle tweede seizoenshelft.