Donk, R.A.

Accommodatie

Onbekend

Verslag VV EMST: Totale off Day Emst 1 zorgt voor een monsteruitslag bij Cupa

Na een goede thuiswedstrijd vorige week tegen koploper TKA hoopten de oranjehemden uit Emst dat er een vervolg zou komen in en tegen Cupa. Maar Emst kwam bedrogen uit. Vanaf de eerste tot de laatste minuut heeft Emst geen duel gewonnen, geen tweede bal veroverd en een wedstrijdinstelling die ver van goed was. Daar kwam ook nog eens bij dat Emst al naar 15 minuten met tien man verder moest door 2x een gele kaart voor verdediger Joost van Ark. Dat het uiteindelijk maar 7-0 werd was te danken aan Emst keeper Oscar Jonker die vooral in de eerste helft goed stond te keepen en een paar hele mooie reddingen verrichte maar het lag ook aan de tegenstander Cupa die erg slordig met de gekregen kansen omgingen. Snel uithuilen en opnieuw beginnen.

De komende week werken naar de volgende tegenstander, komende zondag 18 november, Sportclub Deventer thuis.

Opstelling VV EMST:
Oscar Jonker, Herman Bosch (aanv), Gerben de Groot (21e min Gerben van Essen), Robbert Mulder, Tim Vijge, Niek Vijge (75e min Dennis Pannekoek), Robbert Jan Goedhart, Desmond Dijkgraaf, Joost van Ark, Raymond de Gunst (56e min Marc vd Mars), Yoeri Zweekhorst

Wissels: Daan Nunninga

Geschorst: Lorenzo van Gortel

Geblesseerd: Jeroen van Essen

Verslag "de Stentor Apeldoorn"::
Emst kreeg een flink pak slaag van Cupa: 7-0. Tom Stormink was de grote man bij de thuisploeg door liefst vijf keer te scoren. ,,Hij begon in de spits, maar opvallend was dat hij de laatste drie doelpunten maak­te als middenvelder”, jubelde Cu­pa- trainer Robert Peterman. ,,We waren echt heer en meester, ook voordat Emst een rode kaart kreeg.” Emst-aanvoerder Herman Bosch haalde die veldverwijzing (van teamgenoot Joost van Ark, na dik twintig minuten) wel aan. ,,Maar het was niet best, Cupa was gewoon een maatje te groot.’’