...
73'

16 augustus 2012 19:30

Scheidsrechter VV Wijthmen

Op een mooi veld en met een aangename temperatuur is Wijthmen de tegenstander voor vanavond. Alle ingrediënten om een mooie c.q. goede pot voetbal op de mat gelegd te kunnen leggen.

Helaas was de eerste helft van Emsterzijde ronduit slecht. Geen rust in het elftal en veel onnodig balverlies. Je man laten lopen waardoor veel onnodig loop werk. De tegenstander profiteerde hier niet van door afstand te nemen.

In de rust het elftal anders neer gezet. Zie daar het resultaat, we kunnen het dus toch nog wel rustig voetballen. Waarom dan niet van af het begin dit zo doen. Dit scheelt onnodig loop werk en bij balbezit moet de tegenstander het loopwerk doen.
Ondanks de verbetering kwamen we toch met 1-0 achter door een corner bal die niet goed verdedigd werd. Een domper op datgene wat we tot op dat moment in de tweede helft hadden laten zien. Gelukkig kwam de gelijkmaker heel snel. Nog geen twee minuten na de 1-0 verzilverde Marc vd Mars een van de kansen en. Daar was het dan ook mee gedaan, 1-1 als eindstand.

Voor de trainers weer een nuttige wedstrijd waarin in veel goede dingen maar ook nog veel minder goede dingen naar voren kwamen maar de ploeg eindelijk eens compleet was. Lang leven de vakantie spreiding ;-)

Opstelling: Jan van Zuuk (45e min Oscar Jonker), Dennis Pannekoek, Herman Bosch, Gerben de Groot (15e min Lorenzo van Gortel), Robbert Jan Goedhart, Tim Vijge, Raymond de Gunst (45e min Niek Vijge), Marc vd Mars, Youri Zweekhorst, Robbert Mulder, Marc vd Esschert.

Niet ingevallen: Jeroen van Essen

Afwezig: Joost van Ark, Gerben van Essen