Gorssel 1 (zon)

Mannen Zondag standaard, 1, 5e klasse G

2 oktober 2011 14:00

Pas, G.J.

Twee dorpsploegen die geen spelers van buitenaf halen, stonden vandaag tegenover elkaar. Gorssel won over 90 minuten verdient met 1-3, omdat het mentaal sterker was dan Emst en Emst aanvallend te weinig bracht vandaag.

De 1e helft gebeurde weinig voor de beide doelen, want de verdediging van beide ploegen stond goed en de spitsen konden weinig gevaar brengen. Gorssel maakte in de 4e minuut de 0-1 via Jarl van Dam en Emst antwoorde in de 18e minuut via Dennis Pannekoek uit een corner. In de 22e minuut schoot Gorssel een vrije trap van 25 meter prachtig in de kruising en verder gebeurde er weinig voor beide doelen. Door de achterstand moest Emst komen de 2e helft en in de laatste 10 minuten toen er 1 op 1 gespeeld werd, viel de 1-3 voor Gorssel vanuit de omschakeling.

Opstelling: Jan van Zuuk, Robbert Mulder, Marc van de Mars, Dennis Pannekoek, Robert-Jan Goedhart (80e Michael Pannekoek), Raymond de Gunst (70e Gerben de Groot), Tim Vijge, Mark van den Esschert (60e Desmond Dijkgraaf), Gerben van Essen, Lorenzo van Gortel, Michael van Essen. Niet ingevallen: Oscar Jonker. Afwezig: Joost van Ark, Sven Jansen, Roy Wagenvoort.