V.v. Emst 1 wint en zet nog grotere score neer in resterende 13 minuten tijdens inhaalduel tegen IJsselstreek 1

...
9'
... (penalty)
38'

5e klasse G

4 april 2019 19:45

Dhr AM Bakker

Opstelling Emst 1 (zon)

Verslag de Stentor Epe / Vaassen:

Emst kan zege vieren
Ruim 2,5 maand na het eerste fluitsignaal kan Emst eindelijk de zege tegen IJsselstreek vieren (2-6). De wedstrijd werd half december gestaakt na vier rode kaarten aan Deventer zijde. In het restant van dertien minuten maakte Lucas de Jong zijn tweede treffer van het duel voor de nummer zes in de vijfde klasse G

Verslag de Stentor Deventer:
IJsselstreek krijgt in restant tegen Emst nog een tikkie
IJsselstreek moest donderdagavond het in december gestaakte thuisduel tegen Emst uitspelen. En in de resterende dertien minuten kreeg het zevental van trainer Haluk Aydogan via Lucas de Jong nog een extra tikkie te verwerken: 2-6.

Op 16 december werd de wedstrijd op het veld van IJsselstreek bij een 2-5 voorsprong voor Emst gestaakt. Vier spelers van IJsselstreek werden met rood van het veld gestuurd, vanwege commentaar op de scheidsrechter. Die trok binnen zes minuten rood voor achtereenvolgens Zemir Mujic, Leroy Fernandes, Ugur Guclu en Roelof Goudsmid.

Gewaarschuwd
,,Ik heb de spelers meerdere keren gewaarschuwd, maar daar wilden ze niet naar luisteren. Ik had ze eerst alleen geel gegeven. Maar als je dan doorgaat, kun je een keer rood verwachten”, zei scheidsrechter Louis van Meenen destijds.

De KNVB bepaalde vervolgens dat het zevental van IJsselstreek de resterende dertien minuten nog moest inhalen. Tegen het septet dat donderdag op het veld in Deventer verscheen, scoorde Emst nog één keer: 2-6. Voor beide middenmoters in de vijfde klasse G zit het seizoen er inmiddels nagenoeg op.

5G: IJsselstreek-Emst 2-6 (2-3). 3. Dennis Evers 0-1, 9. Fabian Kruize 1-1, 36. Lucas de Jong 1-2, 38. Fabian Kruize 2-2 (strafschop), 44. Maximiliaan Beaart 2-3, 52. Dennis Evers 2-4, 58. Maximiliaan Beaart 2-5. 87. Lucas de Jong 2-6. Bijzonderheden: 64. Gestaakt wegens rode kaarten. Rood: 58. Zemir Mujic (IJsselstreek), 60. Leroy Fernandes (IJsselstreek), 62. Ugur Guclu (IJsselstreek), 64. Roelof Goudsmid (IJsselstreek).