Onbekend

Opstelling Emst 2

Nadat een aantal weken geleden al was gewonnen van Davo 2 in Emst was het vandaag tijd voor de uitwedstrijd bij Davo.

Dat ging vandaag in de volgende opstelling gebeuren: Stan, Robert Jan, Herman, Vince, Hugo, Rick Beunk, Rick Kloezeman, Michael Pannekoek, Pepijn en voorin Dennis en Gerben (bank: Michael Gerrits, Matthew en Bram).

Vanaf het begin van de wedstrijd was het rommelig. Emst vergat een beetje te voetballen, waardoor er erg vaak door beide teams de lange bal werd gebruikt. Toch kwam uit zo'n lange bal de 0-1 op het scorebord nadat Rick Beunk koelbloedig de steekbal afwerkt.

Emst kwam geleidelijk beter in de wedstrijd, maar toch was het Davo die gelijk maakte nadat de scheidsrechter van ver kon zien dat de speler van Davo naar de grond ging. Dit was tevens de ruststand.

Na rust een beetje hetzelfde spelbeeld waarbij vaak de lange bal werd gezocht. Het bleef lang spannend totdat Emst in de laatste 10 minuten de wedstrijd besliste. De 1-2 viel nadat Dennis de voorzet koelbloedig afwerkte. Daarna was het verzet van Davo gebroken. Emst maakte de score nog wat hoger nadat Rick beheerst de 3-1 maakte en daarna wist Bram de lange bal als een echte spits langs ded keeper te spelen. Vlak voor tijd probeerde Rick vanaf een meter of 50 nog de keeper te passeren maar hij raakte van deze grote afstand de lat. Hierdoor bleef het uiteindelijk 4-1.

Vandaag de tweede plaats weer wat steviger in handen gekregen. Epe 4 passeren zal lastig worden, maar nog 2 wedstrijden en dan lijkt Emst op de 2 plaats te gaan eindigen.De volgende wedstrijd is op 5 mei in Emst tegen Epe 4