Dhr M Karagbulut

Opstelling Emst 2

Verslag v.v. Emst:
Een heerlijke voetbalmorgen deze zondag, De zon kwam er langzaam door en de temperatuur was goed.

Om 10:00 uur stonden sv Vaassen 3 en v.v. Emst 2 in Vaassen aan de aftrap van hun competitiewedstrijd.
Er moest nog even gewacht worden want er lag hondepoep op het veld en dit moest eerst verwijderd worden.

Iets na 10:00 uur werd er dan toch afgetrapt.

Sv Vaassen liet zien over een zeer ervaren team te beschikken en v.v. Emst zette daar een jeugdig team tegenover.
In de eerste helft had Emst het meeste balbezit maar kreeg sv Vaassen de meeste kansen.
Het eerste doelpunt was niet nodig geweest want een onnodig gegeven vrije trap werd verkeerd in geschat en verdween achter de Emst keeper.
Emst drong aan op de gelijkmaker en kreeg hier goede kansen voor. Het voetbal was goed maar het vizier stond niet scherp.
Op het middenveld was Emst heer en meester en sv Vaassen hanteerde veelal de lange bal.
Tegen de verhoudingen in kwam sv Vaassen zelf op 2-0 door een dekkingsfout achterin bij Emst.

Toch gaf Emst niet op en bleef optimistisch voetballen. 5 minuten voor de rust was het Dennis Stoevenbelt die de aansluitingstreffer binnenschoot.
Op het moment van dit doelpunt was sv Vaassen eigenlijk gevaarlijker. Ze hadden 3 100% kansen gehad maar wisten die niet binnen te schieten.

Na de rust ging Emst op zoek naar de gelijkmaker en speelde veelal vooruit. Het balbezit bleef in het voordeel van Emst maar sv Vaassen loerde op de counter om zo de wedstrijd op slot te gooien. Dit leek ook te gebeuren maar het gevallen doelpunt van sv Vaassen werd wegens buitenspel afgekeurd.
Kansen kwamen er genoeg voor Emst maar zoals een gebruikelijk voetbalgezegde zegt: wie zelf niet scoort krijgt er zelf een om de oren. En dit gebeurde naar een dik uur spelen. Sv Vaassen maakte op routine de 3-1. Jammer want op dat moment had de gelijkmaker voor Emst er zeker in gezeten.

Vanaf dat moment gingen we achterin 1 op 1 spelen om zo toch nog iets te forceren. Wederom kwamen de kansen we maar ook sv Vaassen kreeg meer ruimte en kansen. DIep en blessure tijd maakte sv Vaassen zelfs nog de 4-1.
Eigenlijk een onnodige nederlaag voor onze v.v. Emst 2. Teveel Emst 2 spelers haalden vandaag hun niveau niet en sv Vaassen strafte dit met al hun routine goed af.

Volgende week maar Emst als nummer 3 van de competitie om 11:30 ur op bezoek bij de nummer 8 Voorwaarts T 6.