Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

vv Emst 2 dendert onder leiding van trainer Erol Berdo door naar bekerronde 3 door goede overwinning op sv Vaassen 2.

Verslag vv Emst:

Vandaag de bekerwedstrijd thuis tegen Vaassen 2. Ondanks de nodige blessures/afwezigen konden we een representatief elftal op de benen brengen. Het vertrouwde 4-4-2 werd vandaag gespeeld.

Na een klein half uur spelen kwamen we op een 1-0 voorsprong. Naar goed doorzetten op de rechterflank, kwam de voorzet van Raychel Cijntje bij Gerwin Tellegen terecht. Met een prachtig steekbal c.q. hakje zette hij Robbert Mulder vrij voor de goal. Hij wist hier wel raad mee.

Vaassen deed f en toe ook zeker iets terug. Echter de scherpte ontbrak af en toe. In de andere gevallen was doelman Stan Blokvoort of de verdedigers van Emst op hun hoede. Vijf minuten voor rust werd de marge vergroot naar 2-0. Een mooie aanval over de rechterflank, deed Michael Pannekoek doorkomen. Met een uitgemeten voorzet bereikte hij Rachel die er wel raad mee wist.

In de 2e helft ging Vaassen aanvallender spelen. Ze schoven een extra man door op het middelveld. Na een kwartier in de 2e helft leidde dat tot de 2-1. De naar binnen gekomen buitenspeler nam goed aan draaide kort en schoot snel.

Een kwartier voor tijd bracht na een prima bal in de diepte Raychel ons op 3-1 voorsprong. De bal werd keurig over de keeper heen gestift. Kort daarna was hij weer op weg naar de goal en werd binnen de beruchte lijnen neergehaald, Penalty.

Daar wist onze specialist Rick Kloezeman wel raad mee een schoot hem keurig in het hoekje, 4-1. Al met al een goede teamprestatie vandaag. Ondanks het slechte weer zullen de supporters af en toe hebben genoten.

Door de overwinning zijn we weer een stap verder in ons bekeravontuur.