vv Emst 1 snakt naar overwinning maar weet deze nog niet te pakken tegen nummer 3 sv CCW'16

Verslag de Stentor Epe/Vaassen:

,,We blijven hangen in de pech die een ploeg uit de onderste regionen heeft", baalde Emst-trainer Harrie de Graaf na het 3-1 verlies bij hoogvlieger CCW'16. Emst staat met acht punten op de elfde plek in de zondag vijfde klasse F. ,,In de eerste tien minuten moeten we op een 0-2 voorsprong komen, maar uiteindelijk valt de 1-0 voor CCW'16", sombert De Graaf. ,,Vlak voor rust krijgen we ook nog eens de 2-0 tegen. We hadden een beter resultaat moeten boeken tegen CCW'16."

Verslag de Stentor Deventer:

CCW'16 boekte een zakelijke 3-1 overwinning tegen Emst. ,,We hadden het wel eerder af moeten maken, want we hadden voldoende één op één kansen om de wedstrijd in het slot te schieten", vertelde trainer Bart Jan Slief van CCW'16.