Volgt zsm

Verslag de Stentor Epe/Vaassen:

Apeldoornse Boys neemt de regie in vijfde klasse in handen
,,We voetballen zoals we dat willen en dat is te zien aan de punten en de uitslagen", zei een zeer tevreden Apeldoornse Boys-coach Danny Dassen.
Door de 4-1 overwinning bij Emst staat Dassen met zijn ploeg bovenaan in de vijfde klasse F. Apeldoornse Boys kwam al na twintig minuten op voorsprong, maar twee minuten later kwam Emst via een penalty terug in de wedstrijd. Dassen: ,,We hebben het voor de rust (1-3, red.) afgemaakt en dat is knap. We bleven rustig voetballen en lieten ons niet gek maken door een aantal harde en vervelende overtredingen van Emst. We zijn goed bezig en staan nu waar we willen." Trainer Harrie de Graaf vond Apeldoornse Boys op alle vlakken beter en had vrede met de 4-1 nederlaag. ,,Ze zijn gewoon beter dan wij en daar valt mee te leven. We hebben hard gewerkt en als het dan niet lukt, is het niet anders", aldus De Graaf.