Erwin Heijmeriks

Opstelling Emst 2 (zon)

Konden de mannen de goede serie van de afgelopen weken voortzetten?
Dit moest dan vandaag uit tegen V en L 2, de ploeg van trainer en Emstenaar Gert Wagenvoort.

Voorafgaand de wedstrijd waren de personele problemen enorm, maar liefst 8 afwezige/geblesseerde spelers.
Gelukkig konden we weer een beroep op onze JO19-1 spelers doen en zo vertrokken we met 13 spelers waaronder 2 keepers naar de Vecht.

De wedstrijd stond onder leiding van scheidsrechter Erwin Heijmeriks en om 10:00 uur nieuwe zomertijd floot hij voor het begin van de wedstrijd.

Dan V en L 2 over een goede ploeg beschikte wisten we al vanuit de eerste wedstrijd dit seizoen, thuis speelden we gelijk met 3-3.
Ook vandaag weer een aantal oud eerste elftal spelers in het team van Gert Wagenvoort. Meest opvallende was de lange spits Eduart van de Belt.

V en L starte de wedstrijd scherp en zat kort op onze vv Emst die het hier lastig mee had. Ook wilde bal niet echt lekker in de ploeg blijven en hierdoor had Emst het zwaar. Gelukkig bleef Emst rustig en zakte V en L uiteindelijk wat in en leek het een leuke wedstrijd te worden.

In de 26e minuut kwam V en L op voorsprong naar een mooi aanval die via een afstandschot achter onze goed spelende keeper Rick Mulder verdween.
V en L had overwicht maar Emst gaf niet op. Dit werd in de 35 minuut beloond nadat Rene de Wilde de bal op de keeper van V en L schoot en Sven er als de kippen bij was ons de gelijkmaker binnen te schieten..

V en L 2 raakte wat geergerd over deze gelijkmaker en werd verbaler waar vooral Emst maar ook de scheidsrechter het moest ontgelden. Iets wat in andere wedstrijden tegen hen nooit gebeurde.

Met de 1-1 werd de thee opgezocht.

Na de rust kan JO19-1 speler Rick Kloezeman in het veld voor onze andere JO19-1 speler Michel van Huffelen die een goede wedstrijd gespeeld had.

In de 2e helft was V en L 2 toch wel de betere partij en maakte Emst veel individuele foutjes waarbij pech ook meespeelde. Tel daarbij de goed spelende Eduart van de Belt op die vooral bij dode spelmoment het verschil maakte. Uiteindelijk werd het 6-1 waarbij hij 4x wist te scoren.

Verder valt er eigenlijk niet veel te vertellen over deze 2e helft. Emst had het vandaag gewoon niet en V en L 2 was gewoon beter. Dat het uiteindelijk 6-1 werd was wel een beetje geflatteerd maar wel de werkelijkheid.

Volgende zal het beter moeten want dan komt koploper Barneveld 2 op bezoek in Emst.