vv Emst 1 verzuimd zichzelf te belonen, geeft in laatste 10 minuten voorsprong weg en verliest zelfs uit bij SVBV

SVBV 1 (zon)

3 - 1

Emst 1

Alex Nijkamp (e.d.)
22'
Rodney Schulenbarg
80'
Wietse Knoef
82'
Roel Sprukkelhorst
94'

Geen punten voor kwakkelend Emst
Emst hield geen punten over aan de uitwedstrijd bij SVBV in Barchem. Het werd 3-1 voor de thuisploeg, die via een eigen doelpunt ook verantwoordelijk was voor de enige treffer van Emst.

Verslag de Stentor Zutphen:
SVBV behaalde thuis tegen Emst een nuttige zege: 3-1. Ron Wassink, trainer van de ploeg uit Barchem, zag dat zijn formatie slecht begon. ,,In de eerste helft was het niet best en we kwamen zelfs achter. Na de thee werd het wat beter en hadden we veel balbezit. Emst ging steeds verder achteruit voetballen en we kregen kansen. Uiteindelijk scoorden we nog driemaal."