Veluws Recreatie Management en Veluws Vastgoed Management breiden sponsoring bij v.v. Emst uit met 4 mooie reclameborden. - Emst

Veluws Recreatie Management en Veluws Vastgoed Management breiden sponsoring bij v.v. Emst uit met 4 mooie reclameborden.

22 november 2018 14:00


Onlangs hebben Veluws Recreatie Management en Veluws Vastgoed Management hun bestaande sponsorpakket uitgebreid met 4 mooie reclameborden op de hoeken van de ballenvangers van ons hoofdspeelveld bij de v.v. Emst.

De sponsorcommissie van de v.v. Emst is erg blij met deze uitbreiding van de reeds lang aanwezige prettige samenwerking tussen de v.v. Emst en Johan Pannekoek, eigenaar van VRM en VVM. Een paar weken geleden heeft de sponsorcommissie Johan met een mooie bos bloemen en veel waardering bedankt voor deze extra vorm van sponsoring van zijn bedrijf bij onze v.v. Emst.

Veluws Recreatie Management en Veluws Vastgoed Management zijn actief in het managen van (recreatief) vastgoed, zoals bij bungalow- en recreatieparken. Met de specialistische kennis van vooral de zakelijke kant van het recreatiebedrijf vervult een klein team deze specifieke dienstverlening. De mensen van dit bedrijf vormen een strategische partner in bedrijfsbeslissingen, financieel management en andere bedrijfsmatige processen. De specialisten staan de klanten graag op een ondernemende wijze terzijde. Zij kennen de branche, weten de kernpunten te benoemen, deze uit te diepen en te vertalen in concrete adviezen of werkprocessen.

Bezoek de website via http://www.recreatiemanagement.nl/
U kunt VRM bereiken op 0578-745089 of het emailadres info@recreatiemanegement.nlDelen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!