Dijkkamp Glas -en Schilderwerken uit Emst continueert sponsoring v.v. Emst - Emst

Dijkkamp Glas -en Schilderwerken uit Emst continueert sponsoring v.v. Emst

30 oktober 2018 8:45


Zaterdag 27 oktober was het moment om Henri Dijkkamp van Dijkkamp Glas -en Schilderwerken op ons sportpark te ontvangen.

Het bedrijf gevestigd aan de Stationsweg 65 in Emst blijft ook de komende jaren door een reclamebord met de v.v. Emst verbonden. Een maand geleden kreeg het reclamebord een mooie plek en wel onder het scorebord. Na een kop koffie werd in de bestuurskamer het nieuwe contract ondertekend tot en met het seizoen 2020/2021. Voor het nieuwe reclamebord bood Arie Post vanuit de v.v. Emst Henri Dijkkamp een bloemetje aan om de samenwerking voor de komende jaren vast te leggen. Iets waar onze v.v. Emst weer erg trots op kan zijn.

Dijkkamp Glas -en Schilderwerken bestaat al sinds 1983. Het was vader Bernhard die het schildersbedrijf begon. Vanaf 1 januari 2018 heeft Bernhard een stapje terug gedaan en doet hij het wat rustiger aan. Vanaf die datum zijn Henri en zijn broer Benno de eigenaren. Het bedrijf bestaat inclusief beide eigenaren uit acht personen. Dijkkamp Glas -en Schilderwerken staat voor vakmanschap, ervaring en eerlijke advisering. Dat samen garandeert topkwaliteit. Ze voeren hoofdzakelijk werken uit voor particulieren, bedrijven, verenigingen van huiseigenaren en  woningstichtingen gelegen tussen Apeldoorn en Kampen en in de breedte daartussen. U kunt bij Dijkkamp terecht voor al uw schilderwerk zowel binnen als buiten. Tevens voor al uw glas: diverse soorten enkel glas en isolatieglas. Ook voor vloer- en wandafwerking, waaronder behangwerk en glasvlies (scan) aanbrengen kunt u bij Dijkkamp terecht. 

Bezoek de website via http://www.dijkkampbv.nl/
U kunt Dijkkamp Glas -en Schilderwerken bereiken op 0578-661789 of het emailadres info@dijkkampschildersbedrijf.nl


Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!