Bezoekersregistratie v.v. Emst

Registreer je bezoek bij de v.v. Emst

Met het invullen van dit formulier geeft de bezoeker toestemming voor uitsluitend het delen van de contactgegevens met de GGD op hun verzoek voor bron- en contactonderzoek. Deze gegevens worden 14 dagen na bezoek vernietigd.

Met het versturen van dit formulier verklaar ik het volgende:

• Ik heb geen last van hoesten, neusverkoudheid, koorts (vanaf 38 graden) en/of benauwdheidsklachten.
  • Ik heb op dit moment geen huisgenoot met koorts en/of benauwdheidsklachten
  • ik heb geen corona gerelateerde klachten n.a.v. een eerdere besmetting, noch is er de afgelopen 7 dagen een besmetting vastgesteld.
  • Ik heb de afgelopen 14 dagen geen contact gehad met een huisgenoot/gezinslid met het Corona virus terwijl hij of zij nog klachten had.
  • Ik ben niet in thuisisolatie omdat ik direct contact zou hebben gehad met iemand bij wie het Corona virus is vastgesteld.
  • Ik ben de laatste 14 dagen niet in een gebied geweest met een rood of oranje reisadvies.
  • Ik zal de aanwijzingen op het sportpark opvolgen.
  • Ik verklaar mijn verantwoording m.b.t. de Corona maatregelen te kennen en zal mijn gezonde verstand gebruiken.

Bezoekersregistratieformulier v.v. Emst

* = verplicht