Grote Club Actie

Beste VV EMST-leden,

Dit jaar doen we als jeugdafdeling van de v.v. Emst weer mee aan de Grote Club Actie.

Wat houdt deze actie nu eigenlijk in?
Elk lot kost € 3,00. Hiervan zal € 2,40 (80%) naar onze jeugdafdeling gaan.
Verkoop daarom zo veel mogelijk loten via het verkoopboekje of online (met jouw persoonlijke QR-code op de voorzijde van het boekje) zodat we met het opgehaalde bedrag weer van allerlei leuke activiteiten kunnen doen.
Denk hierbij aan het jaarlijkse uitje naar Ameland, een winteractiviteit etc.
De koper van jouw lot maakt kans op de hoofdprijs van maar liefst € 100.000,-!!

Wat kun je zelf winnen?
De Grote Clubactie stelt zelf prijzen beschikbaar.
Kijk hiervoor achterin jouw verkoopboekje.
Wanneer je 20 loten of meer verkoopt voor jouw vereniging ontvang je een 20-loten-waardebon!
Met deze waardebon krijg je flinke korting op onder andere leuke dagjes uit.

Ook VV Emst heeft voor dit jaar toffe prijzen beschikbaar!*
Verkoop zoveel mogelijk loten en maak kans op de volgende prijzen:
1e plaats: Voetbalshirt en broek van je favoriete team uit Nederland incl. bedrukking
2e plaats: Playstation/X-box/PC tegoedbon t.w.v. € 50,-
3e plaats: Waardebon Intertoys t.w.v. € 25,-

*Deze actie geldt alleen voor jeugdleden van v.v. Emst.
De uitslag zal onder toeziend oog van het jeugdbestuur worden gecontroleerd.

Op www.clubactie.nl/lotenmeter/ vind je jouw eigen verkooppagina. Log snel in om jouw aantal verkochte loten te vergelijken met de overige verkopers van onze vereniging. De inlogcode staat op de voorzijde van jouw verkoopboekje. Wie weet sta je al bovenaan..

Verkoop Superloten
Om jouw kans op een prijs te vergroten kun je dit jaar ook Superloten verkopen.
1 superlot vertegenwoordigt 50 loten! Dit zou je bijvoorbeeld aan een bedrijf kunnen verkopen.
Ga hiervoor naar de website: clubactie.nl/superlotkopen en vul bij de verenigingsnaam de naam ‘v.v. Emst’ in.

Overig
Wil je een nieuw boekje? Dan kan de leider van jouw team deze ophalen in het wedstrijdsecretariaat.

Het boekje uiterlijk inleveren op 20 november 2021 in de Grote Clubactie schatkist die te vinden is bij het verkooploket in onze kantine.

Namens de jeugdafdeling alvast bedankt voor julle inzet !!

Sportgroeten,
Niek Vijge