Vrijwilligersavond

2024Vrijwilligersfeestavond.jpg

Voor wie?
Deze feestavond is bedoeld voor alle vrijwilligers en eventuele partners die afgelopen seizoenen een vrijwilligersbijdrage in welke vorm dan ook voor onze v.v. Emst geleverd hebben.

Waarom?
Nou dat is erg logisch want vanuit de v.v. Emst waarderen we onze v.v. Emst vrijwilligers enorm en via deze leuke feestavond hopen we iets leuks terug te kunnen doen voor al deze fantastische vrijwilligers en hun partners.

Wanneer?
Zaterdagavond 17 februari 2024

Hoe laat?
Vanaf 19:30u tot 0:00u

Wat kan iedereen deze avond verwachten?
Een gezellige avond met een hapjes buffet, drankjes en gezellige muziekale klanken van een DJ

Aanmelden voor deze vrijwilligersfeestavond?
Vul snel onderstaand formulier in

Vrijwillersavond 2024

* = verplicht