V.v. Emst sponsor in de SCHIJNWERPERS: ´Carwash Vaassen´ - Emst

V.v. Emst sponsor in de SCHIJNWERPERS: ´Carwash Vaassen´

27 februari 2021 16:15


De voetbalvereniging Emst hecht veel waarde aan de relatie met de sponsoren

Door Arie Post

Donderdagavond 7 januari was het moment om René de Wilde in het ouderlijk huis te bezoeken om samen een artikel te maken over Carwash Vaassen voor de site, facebook en de instagrampagina van onze vereniging.

Familiebedrijf
Carwash Vaassen
is een familiebedrijf van vader en zoon Gerard en René de Wilde. Al ruim 35 jaar staat Gerard de Wilde in Vaassen en omstreken bekend als een betrouwbare partij voor schadeherstel. Een logisch vervolg daarop is in december verwezenlijkt met een nieuwe focus op autowassen. Carwash Vaassen werd in rap tempo gebouwd door Gerard en René de Wilde. ''Momenteel werk ik zes jaar bij Autoschade de Wilde en daarvoor heb ik gewerkt bij GMM Luchttechniek in Emst en Vaassen. Ook geen geheel onbekend bedrijf in de regio. Daar heb ik gewerkt in de productie van het bedrijf in de werkplaats. Hier heb ik vanaf mijn 17e levensjaar gewerkt met heel veel plezier, maar uiteindelijk toch de keuze gemaakt om bij mijn vader te gaan werken bij Autoschade De Wilde op de vestiging in Twello. Eerst heb ik ruim twee jaar in de werkplaats gewerkt. Vervolgens ben ik beetje bij beetje meer de leiding gaan nemen met nu als gevolg dat ik meer een allrounder ben geworden binnen het bedrijf. Ons bedrijf was eerst gevestigd aan de Engelenburgstraat 2. Begin 2018 zijn we verhuisd naar de Koppelstraat 49 in Twello. Dit is echt een vooruitgang geweest voor het bedrijf met duidelijke zichtbare groei en een prachtig pand. Het draait op dit moment behoorlijk goed en we scoren erg hoog bij de verzekeringsmaatschappijen en klanten. En in Twello zijn ook nog zeker doorgroeimogelijkheden!''

Passie voor autowassen
René waar is nu uiteindelijk jouw passie vandaan gekomen voor het autowassen vraag ik hem. “Nou Arie, ik ben zelf gek op auto’s en ben dan ook vooral zuinig op mijn eigen auto. Ik hou niet van half werk en zo zijn wij thuis ook allemaal opgegroeid. Je doet iets goed en maakt het af of je doet het niet en begint er dus niet aan! Als je een auto er netjes voor wilt zetten heeft dat aandacht nodig. Soms sla ik weleens een beetje door in het reinigen van auto’s en probeer ze haast altijd showroomklaar af te leveren aan klanten. Dat is misschien niet altijd nodig maar de eerste indruk van de klant daar gaat het om! Ik ben van mening dat de klant een schone auto erg op prijs stelt en dat het resulteert telt in een goede beoordeling na de afwikkeling van een schade.”

Het begon te kriebelen
“Een jaar of vijf geleden begon het echt bij mij te kriebelen om een Carwash op te gaan zetten en daar is Carwash Vaassen uit voort gekomen. Iets waar ik trots op ben maar dan ook zeker aan Gerard (mijn vader) en Mariёl (mijn moeder) te danken heb. Afgelopen drie jaar ben ik hier veel mee bezig geweest en dat heeft nu tot dit geresulteerd. Momenteel zijn wij hier samen aandeelhouder van en daar ben ik hem dan ook heel erg dankbaar voor. Ik ben me er erg goed van bewust dat dit zonder hem niet was gelukt. Nu is het de kunst om de kwaliteit te waarborgen bij Carwash Vaassen ook al is het een onbemand wasplein. Het gaat niet vanzelf! Op de achtergrond ben je er best wel druk mee. De mensen die wij nu spreken nadat ze bij ons een bezoekje hebben gebracht en hun auto hebben gewassen zijn dan ook erg enthousiast! Dat is natuurlijk fijn om te horen als je net ergens mee begonnen bent.”

Een volledig onbemand wasplein
Je kunt bij Carwash Vaassen de auto laten wassen met de unieke Christ Aquatus Prime rollover-wasunit. Dankzij innovatieve scantechnologie volgt deze machine perfect de contouren van de auto voor een optimaal resultaat. De wasunit kan zowel conventioneel borstelen als borstelloos de auto wassen. “Daarnaast beschikken wij ook over 6 gloednieuwe wasboxen en 4 stofzuigerplekken, zodat je er ook voor kunt kiezen om zelf de auto te wassen en vanbinnen schoon te maken. Bij ons heb je keuze uit de wasprogramma’s Fasna 1 tot en met Fasna 5 We hebben de naam Fasna hier aangehangen, omdat dit de oude benaming van Vaassen is. Wij zijn echte Emstenaren, maar Vaassen is ook echt een mooi plaatsje hoor en hier komen wij dan ook graag! Het carwashcentrum is onbemand,” vertelt René mij. Wat doe jij dan vraag ik hem. “Samen met een collega heb ik overdag de leiding bij ons Autoschadebedrijf in Twello. Voor de rest hou ik een oogje in het zeil op Carwash Vaassen en ben ik hier in de ochtend en avond ook een aantal uren per week mee bezig.”

De waspas
René je vertelde net wat over een waspas. Hoe zit dat eigenlijk? “Op onze website www.carwashvaassen.nl kun je een waspas aanvragen waardoor je wat voordeliger je auto zou kunnen wassen. Ik zou zeggen bekijk eerst eens de website, want die mag ook gezien worden. Bij het kopen of opwaarderen van een tegoed komt bovenop de waarde een bonus. Hoe hoger het bedrag van het tegoed dat je wilt, hoe hoger het bonusbedrag. Wij hebben alle spelers van Emst 1 en technische staf al een waspas met een tegoed daarop gegeven. Vonden wij een mooi gebaar.” Ter verduidelijking: Carwash Vaassen en Autoschadebedrijf Gerard de Wilde zijn met ingang van dit seizoen de hoofdsponsors van onze vereniging.

Het verenigingsleven is voor ons erg belangrijk
In navolging van zijn vader is René ook begaan met verenigingen. “Binnenkort komen wij met een grote actie voor de verenigingen. Jammer genoeg hebben we deze actie nu nog niet kunnen lanceren door alle coronabeperkingen. Zodra het kan, komen wij hierop terug.”

René privé
Binnen onze voetbalvereniging Emst is René de Wilde (29) geen onbekende. Hij heeft jarenlang in het 1e alsook in het 2e en de laatste jaren in het 3e elftal gespeeld. Ik herinner hem als een behendige voorhoedespeler, technisch, snel, maar ook speels met een kiezelhard schot. “Nu even niet en dit had meerdere redenen zoals de bouw van Carwash Vaassen wat veel tijd en energie gekost heeft, maar het begint wel weer wat te kriebelen hoor. Ik woon al een tijdje samen met mijn vriendin waar ik zeer gelukkig mee ben, omdat ze altijd achter me staat in de keuzes die ik maak. Ze heet Dominique Buitenhuis en volgt op dit moment een studie. Ze voetbalt nu sinds vorig jaar ook bij de dames van Emst. Van hobby’s komt het in deze tijd weinig. Ik mag graag een biertje drinken of een bakkie doen met wat vrienden. Uit eten doe ik ook graag en dat vind ik zeker net zo leuk als het echte stappen. Die tijd heb ik wel een beetje achter me gelaten. Er is overal een tijd van! Wel ben ik groot fan van Ajax; dat kan en dat mag ik zeggen. 

De honden lusten er geen brood van
“Negen seizoenen heb ik nagenoeg alle thuiswedstrijden van Ajax bezocht zowel in de competitie, beker als Europees. Altijd mooie plekkies in het stadion en de broodjes waren goed! Diverse Europese uitjes heb ik ook mee mogen maken waaronder in Oostenrijk tegen Red Bull Salzburg. We liepen met ik denk bijna 2.000 man vanuit het centrum van de stad naar het stadion toe. Nou Arie wat daar allemaal onderweg gebeurde daar lusten de honden geen brood van. Het is iets dat totaal niet bij mij past maar om het een keer mee te maken, te zien en te beleven is echt wel gaaf!”

25 mei 2017
De mooiste uitwedstrijd was toch echt op 25 mei 2017. We gingen met een klein en select gezelschap waaronder mijn beste kameraad Lars van Hunen, zijn broer Stefan en Henk van Zuuk naar de finale van de Europa Leaque in Stockholm. Later kwamen we ook Gerdo en Ellen met hun zoon Seb tegen. De hele reis en de biertjes waren het meer dan waard. Maar wat een feest en belevenis zeg! Ik ben er in ieder geval bij geweest en dat is toch wel iets unieks. Had het dan ook zeker niet willen missen! We verloren glansrijk met 2-0 van Manchester United. Het was geen enkel moment een wedstrijd trouwens. Dat was enorm balen maar goed het is niet anders.''

Wat wil je nog zeggen tegen de lezer van dit artikel
“We zijn alweer even onderweg dit jaar, maar ik wens alsnog eenieder het beste toe in 2021 en maak er het beste van!”

fa40acb0-4e50-45b8-a71e-760f970008db.jpg

202_carwash_.jpg

206_carwash_.JPG

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!